Zakynthos-Laganas, Vila Socrates - oferte speciale

INSULA ZAKYNTHOS,supranumita si ”mireasa Marii Ionice”, este cea mai sudica insula ionica - accesul pe insula facandu-se cu ferry-boat-ul de pe continent din portul Kyllini pe insula in portul Zakynthos. Insula Zakynthos este recunoscuta ca insula ce ofera cel mai frumos spectacol natural: munte, pesteri, grote, scorburi subterane - care scaldate de Marea Ionica ofera privitorului imagini de neuitat. Insula este recunoscuta pentru frumusetea nenumaratelor plaje, fiecare dintre ele unica in felul sau, cat si pentru numeroasele posibilitati de petrecere a timpului liber. 

STATIUNEA LAGANAS este situata la o distanta de 10 km de capitala insulei - Zakynthos Town(sau Zante), in Golful Laganas, fiind cea mai animată și cea mai mare stațiune de pe insulă. Plaja din Laganas, una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula, se intinde pe o lungime de 5 km(cea mai lunga plaja de pe insula). Este o plaja insulara, ingusta, cu nisip, intrarea in mare fiind lina.  Laganas va rezerva o experienta unica, aceea de a intota alaturi de broastele testoase Caretta- Caretta (o specie pe cale de disparitie a caror lungime poate ajunge pana la 1,20m). Anumite zone ale golfului sunt folosite de testoasele Caretta- Caretta pentru depunerea oualelor, motiv pentru care plaja face parte din parcul maritim national.

VILA SOCRATES - STATIUNEA LAGANAS

Vila Socrates este situata la o distanta de aproximativ 200 m fata de plaja. Vila dispune de internet Wi-Fi(gratuit), seif(contra cost). 

Camere: vila dispune de studiouri duble, localizate la parter(parter inalt) si la etajul 1. Toate studiourile sunt dotate cu chicineta(pe un perete al camerei), frigider, aparat de aer conditionat(contra cost), baie cu dus, balcon. O parte din studiourile de doua persoane pot dispune de pat suplimentar (pat pliant, cu saltea normala).      

Regim de cazare: self catering(in ziua intrarii la cazare se face curatenie in camere si se schimba asternuturile urmand ca pe perioada sejurului turistii sa se autogospodareasca pana in ziua iesirii de la cazare; baile nu sunt dotate cu prosoape, sapun si nici cu hartie igienica).

Intrarea la cazare se va face dupa ora 14.00, iar iesirea la ora 09.00. 

 

Preţul include:  
- transport cu autocarul

 - 11, 12 sau 13 nopti cazare în Vila Socrates

 

Preţul nu include: 
- taxa de statiune: 0,50 euro/camera/noapte
 

- taxă ferry-boat Kyllini-Zakynthos-Kyllini: 25 € /persoana (transferul dus - intors)
-  folosirea aerului conditionat din camera(optional - se achita la fata locului): 7 € / zi / camera
-  folosirea seifului(optional - se achita la fata locului): 1 € / zi
- asigurarea medicală(optional)
- testul PCR Covid (daca va fi cazul)
 

Copii 0 – 5,99 ani(in pat cu parintii): 100 €(transportul)


 

Nr. Crt.

Nr. nopti

Perioada

Preţ/ pers.
in dublă

Preţ/ pers.
in dubla cu pat suplimentar

1.

10 = 12

22.05 – 05.06

230

220

2.

10 = 12

03.06 – 17.06

250

240

3.

7 = 11

15.06 – 28.06

270

260

4.

10 = 13

25.08 – 09.09

300

290

5.

10 = 12

07.09 – 21.09

280

270

 

CONDITII INSCRIERI PE OFERTELE SPECIALE:

- la inscriere, plata unui avans in valoare de minim 50% din pretul contractului;

- diferenta de plata: minim 60 zile inainte de inceperea sejurului

NOTA: inscrierile pe ofertele speciale permit anulari doar cu penalizare de 100%

 

 

TRASEU AUTOCAR: TIMISOARA – POD CALAFAT – SOFIA – VAMA KULATA – VAMA PROMACHONAS – SALONIC – IOANNINA – PATRA – portul KYLLINI  – transfer cu ferryboat-ul pe INSULA ZAKYNTHOS, portul ZAKYNTHOS – LAGANAS si retur.