WEEKEND VIENA PIATA DE CRACIUN

WEEKEND VIENA
- PIAȚA DE CRĂCIUN - 

 

  • PRETUL INCLUDE:

  2 nopti cazare cu mic dejun in hotel 3*, in imprejurimile Vienei

 transport cu autocarul

  program turistic

  asistenta din partea firmei

 

  • PRETUL NU INCLUDE:

 intrarile la obiectivele turistice

•  asigurarea medicala

 

  • PROGRAMUL PE ZILE:

 

ZIUA I:       

Ora 05:00 dimineata, plecare din TIMISOARA. Sosire la Viena. Turul Ring-ului din autocar: URANIA (OBSERVATORUL), CLADIREA MINISTERULUI APARARII CU STATUIA GENERALULUI RADETZKI, GRADINA MUNICIPALA CU MONUMENTUL LUI STRAUSS-fiul, OPERA DE STAT, PALATUL HOFBURG, MUZEUL DE ARTA, MUZEUL DE ISTORIE NATURALA, CLADIREA MINISTERULUI DE JUSTITIE, PARLAMENTUL, PARCUL POPORULUI CU STATUIA LUI SISSI, TEATRUL BURG, PRIMARIA, UNIVERSITATEA. Vizitarea BISERICII VOTIVE, PALATULUI HOFBURG SI A BISERICII STEPHANSDOM. Participare la Targul de Craciun CHRISTKINDLMARKT – PIATA PRIMARIEI.  Cazare in imprejurimile Vienei.

 

ZIUA II:                      

Mic dejun. Vizitarea PALATULUI SCHONBRUNN si a GRADINII ZOO din cadrul palatului. Participare la Targul de Craciun PALATUL SCHONBRUNN. Seara, intrare in PARCUL DE DISTRACTII PRATER.    Cazare in imprejurimile Vienei.

 

ZIUA III:                    

Mic dejun. Program turistic: MUZEUL DE ISTORIE NATURALA, CARTIERUL HUNDERTWASSER. Participare la Targul de Craciun din PIATA MARIA TEREZA. Plecare spre Timisoara. Noaptea spre dimineata sosire la TIMISOARA.

 

 

 

        PLECARE: 01.12.2022; 09.12.2022; 16.12.2022      

       PREȚ:  215 EURO + 150 LEI